Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відкрився безкоштовний жіночий простір

Клуб «Дівчата», який нещодавно відкрився у Бучі, пропонує безкоштовні активності для  жінок і дівчат громади у форматі дружнього простору.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду

Зазначається, що у клубі «Дівчата» заплановані різні жіночі заняття та семінари. А ще тут обіцяють чаювання, можливість переглянути фільми у кіноклубі. А також – заняття з йоги, різноманітні майстер-класи, арт-терапія для дорослих та дітей.

Заплановані не тільки пізнавально-розважальні заходи. Також заходів, жінки і дівчата зможуть отримати консультації психолога і юриста, які надаватимуться за спеціальним графіком.

Поки мами займаються – діти граються

« У клубі є окрема дитяча кімната, облаштована усім необхідним для дітей. Щоб поки малеча гралася, мами змогли брати повноцінну участь в усіх заходах», – йдеться у повідомленні.

Адреса клубу «Дівчата»  – м. Буча, вулиця Богдана Хмельницького, 19. Дружній простір розташований у цокольному приміщенні, тож тут навіть під час повітряних тривог буде безпечно. Не страшне й відключення електрики – клуб забезпечений власним генератором.

«Усім жінкам, дівчатам, донечкам та синочкам до 12-ти років тут будуть раді по буднях з 10:00 до 18:00. Усі послуги безкоштовні та конфіденційні», – зауважують у міській раді.

Знайомство із клубом “Дівчата”

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомелі відкривається гурток з образотворчого мистецтва «Світлячок» під керівництвом Ольги Коротіної.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору