Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанські освітяни взяли участь у всеукраїнському освітньому фесті

Дві педагогині з Бучі взяли участь у всеукраїнському освітньому фесті «Вчителі Майбутнього», який напередодні відбувся у Львові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що подія об’єднала понад 2000 освітян з усієї країни. Головною темою стало навчання під час війни і стратегії відновлення української освіти. Бучу на освітньому фесті представляли вчителі Бучанського ліцею №4 Надія Новікова і Наталя Мороз.

Упродовж двох днів перед учасниками виступили понад 140 спікерів, які ділились своїми знаннями та досвідом, були й панельні дискусії із найкращими експертами у сфері та понад 130 практичних майстерок.

«Освітній фест «Вчителі майбутнього» – не тільки про навчання! Це про нові знайомства і спілкування з однодумцями, про посмішки і креатив, про перезавантаження! Це про те, що надає нових сенсів і сповнює натхненням!» – поділилися враженнями Надія Новікова.

Надія Новікова і Наталя Мороз

Освітній фест «Вчителі майбутнього»

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Бучанська громада передала два спецавтомобілі та автобус для 46-ої окремої аеромобільної десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору