Коломия До сайту

Голова КОВА зустрівся з Послом Австрії в Україні

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо, з яким він обговорив питання відновлення України та притік інвестицій до Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на очільника КОВА.

За словами Посла, австрійські компанії готові надалі допомагати України відбудовуватися. Під час конференції з відновлення в Лондоні свою зацікавленість виявили 15 компаній.

До того ж потенційні інвестори в Київщину та розвиток бізнесу заявили, що хочуть мати чіткі, зрозумілі та прозорі правила роботи, зокрема у воєнний стан.

«Домовилися найближчим часом провести зустріч із низкою австрійських компаній та обговорити реалізацію певних економічних проєктів», — сказав Руслан Кравченко.

Міжнародних партнерів запросили додатково долучитися до реновації Центру ментального здоров’я у Ворзелі, зокрема, мова йдеться про навчання спеціалістів, доставку медичного обладнання, оновлення та ремонт приміщень. Для реалізації цього проєкту на базі Центру зберуть неурядові організації, які підтримує Уряд Австрії.

За словами голови КОВА, під час активних бойових дій на Київщині окупанти знищили 40 шкільних автобусів. Умовою чергу, Бенкьо наголосив на підтримці Австрії в цьому питанні та підняв питання щодо будівництва укриття подвійного призначення у школах та дитсадках Київської області.

Зустріч глави КОВА із Надзвичайним та Повноважним Послом Австрії в Україні Арадом Бенкьо

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині директор сільськогосподарського підприємства незаконно заволодів землями вартістю понад 32 млн грн.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко