Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Обличчя

ОБЛИЧЧЯ РЕГІОНУ: Андрій Ткач з Бучанщини – бути поліцейським треба лише за покликом душі

Про нього надзвичайно мало інформації у відкритому доступі. На просторах інтернета можна знайти хіба що уривки про навчання та про місця служби. Сам він спокійно каже, що в цьому немає нічого поганого – суспільство знало рівно стільки, скільки йому треба було знати. Тепер він готовий розкрити про себе та про своє життя значно більше і довірив свою історію нам!

Сьогодні в Інформаторі БІГ ексклюзив – історія Андрія Ткача – начальника Бучанського районного управління поліції ГУ НП у Київській області. Він без вагань закриє собою, надасть домедичну допомогу, а за необхідості може й прийняти пологи. Зосереджений, все контролює, проте легкий у спілкування та іноді із грайливими бісиками в очах.

Йому 42 роки. Востаннє плакав у дитинстві, був не надто слухняною дитиною, але пригадує, що батьки ставилися до нього із педагогічною етикою і толерантністю – надто не сварили. Батьки Андрія – вчителі. Тато – викладав фізику та математику, працював директором школи, мама – вчитель історії та права. Нині місця його дитинства окуповані, а батьки вже давно на Київщині.

Андрій Ткач щодня і навіть у неділю прокидається о 6 ранку. Душ, сніданок, книга, робота, а далі… “Робочий день просто не закінчується”, каже сам правоохоронець, адже “ми переведені на посилений режим несення служби, і особливо багато роботи після ракетних обстрілів та нальоту шахідів – треба завжди бути готовим прийти на допомогу. А якщо, не дай боже, є влучання чи руйнування, то треба документувати воєнні злочини рф і рятувати постраждалих”.

Зосереджений, все контролює, проте легкий у спілкування та іноді із грайливими бісиками в очах

Жодного разу Ткач не засумнівався у своїй професії! Навіть попри те, що нині найбільша кількість кримінальних правопорушень реєструється на території Бучанщини, проте й найбільша кількість розкритих злочинів – також на території Бучанщини – чим очільник її поліції дуже пишається.

Він має сміливі масштабні плани і не сумнівається, що досягне мети. Під час окупації району, із 8 терпідрозділів було зруйновано 5. Вже відновили та відкрили поліцейське відділення №2 в Ірпені, на черзі – амбітний проєкт у Бородянці, ажде там відділення було повністю знищене під час активних бойових дій минулого року. Такі ж плани у Макарові, у Бучі, а ще ремонт відділення у Вишневому – бо там необхідно покращувати умови роботи для працівників поліції. Зрозуміло, що все це відбувається у співпрації з органами місцевого самоврядування та за домопоги Головного управління, але “генератор” цієї роботи – очільник Бучанської поліції.

Попри свою зайнятість Андрій Ткач запропонував нам провести із ним половину робочого дня… Ми, звісно, погодились! Від самого ранку зустрілися у Боярці, адже Бучанське районне управління поліції розташовано саме там, були на нараді, потім поїхали до Бородянки, зробили паузу на каву на автозаправці і моменти для інтерв’ю ловили всюди. Вийшло дві частини його розповіді.

Жодного разу Андрій Ткач не засумнівався у своїй професії

У першій частині історії Андрія Ткача ми говорили про роботу поліцейського та його філософію, чи буває правоохоронцям страшно, як вони працюють під час воєнного стану і не лише. А ще про наш Крим і море))) Чи був там Андрій Ткач після 2014 року? Дізналися, що він любить готувати і чи ходить на побачення?…

У другій частині відео буде розповідь про роботу поліції під час окупації та деокупації Бучанщини, архівне унікальне відео того періоду та відповідь на питання, чи хотів би Андрій Ткач повернути час назад… Окрім того, на вас чекають деякі несподівані моменти і, звісно, наше традиційне бліц-опитування… під смак флет-вайту… Чому саме під нього? Дивіться і про все дізнаєтесь!

Наше традиційне бліц-опитування під смак флет-вайту…

Раніше Інформатор БІГ писав про секрети довголіття та майстерності 77-річного армреслера Миколи Зінченка з Нової Греблі та про життєві премудрості Ганни Мудрої з Бучі. А ще про Тетяну Мельник з Макарова, яка в евакуації організовувала гуманітарні вантажі для селища, а нині вчить юних журналістів писати історію краю. І про Михайла Росохатого з Ірпеня та його життя у ритмі фрі-файту, бойових мистецтв та чаю.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інна Никоненко

Відео/фото: Аліна Подрейко, Дарія Сльоза

Нагору