Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На Київщині відбувся чемпіонат з легкоатлетичного бігу серед поліцейських

Днями на Київщині провели турнір з легкоатлетичного бігу серед районних управлінь поліції Київської області.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

Правоохоронці змагалися на чотирьох дистанціях: 800 метрів — чоловіки та жінки, а також 2000 та 5000 метрів біг з перешкодами.

У змаганні брали участь 8 команд, в загальному 32 учасника з особового складу поліції.

«Призерами з легкоатлетичного бігу серед підрозділів стали Головне управління Національної поліції в Київській області, Обухівське та Вишгородське управління поліції Київщини. Запекла боротьба між командами тривала протягом дня», — йдеться в дописі.

У командному забігу також було проведено естафету 4х400 м, в якій перемогли Головне управління Національної поліції в Київській області, а також Обухівське та Білоцерківське управління поліції Київщини.

Змагання серед правоохоронців Київщини

Переможці чемпіонату з легкоатлетичного бігу

Раніше Інформатор БІГ розповідав історію Андрія Ткача – начальника Бучанського районного управління поліції ГУ НП у Київській області. Він без вагань закриє собою, надасть домедичну допомогу, а за необхідості може й прийняти пологи. Зосереджений, все контролює, проте легкий у спілкування та іноді із грайливими бісиками в очах.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору