Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Підтримка бізнесу: на Київщині створюють Каталог крафтовиків

Для підтримки бізнесу під час війни Департамент економіки КОВА спільно з Агенцією регіонального розвитку Київської області створюють Каталог крафтовиків Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

«Каталог стане базою інформації про потенційних партнерів. Зареєструватися можуть крафтові виробники в галузі переробки харчових продуктів на товари з високою доданою вартістю та ремісники з обробки деревини, вовни, металів, скла, зокрема діючі майстри народних ремесел. Інформація про крафтовиків буде використана для розроблення програм їх підтримки за сферами виробництва і стане основою побудови довгострокової співпраці у розвитку мікропідприємництва і збільшення експортного потенціалу Київщини», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, крафтовими виробниками вважають самозайнятих осіб і мікровиробників (до 10 найманих осіб), які виготовляють товари дрібними партіями з використанням ручної праці та з натуральних матеріалів за автентичними або авторськими технологіями.

Заповнити анкету можна тут.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що на Київщині відкрили сотні вакансій для тих, хто наразі в активному пошуку роботи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору