Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Бучанцям за липень перерахували майже 6,5 млн грн за соціальними програмами

За державними соціальними програмами «Соціальний захист дітей та сім’ї», «Підтримка малозабезпечених сімей» та «Соціальний захист громадян, які потрапили у складні життєві обставини» жителі Бучанської громади одержали майже 6,5 млн грн.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що гроші вже перерахували на банківські рахунки обслуговуючих банків та у поштові відділення отримувачів виплат.

В управлінні соціальної політики Бучанської міської ради зазначають, що, згідно з програмами, виплати з Держбюджету призначаються родинам з дітьми, особам з інвалідністю, прийомним сім’ям та іншим, хто потребує допомоги.

«Загалом це 2984 отримувачів Бучанської громади», – кажуть в управлінні.

ДОВІДКА. Із запитаннями чи уточнення з цих виплатах, можна звернутися в управління соціальної політики Бучі за телефоном +38 (045) 974 99 01. Подати документи на отримання виплат можна в Управлінні соцполітики у Бучі за адресою бульвар Богдана Хмельницького 5/5а, та у старостинських округах Бучанської громади.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомелі встановили новий будинок для родини яка втратила житло під час окупації селища.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору