Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відзначає свій День народження

У суботу, 8 липня, головнокомандувач ЗСУ «залізний генерал» Валерій Залужний святкує свій 50-й день народження.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала наголосив, що його з Залужним пов’язують довгі роки спільної служби та міцної дружби.

«Разом ми переживали щасливі й важкі часи. Відчували біль втрат і радість перемог. Ухвалювали складні рішення. Попереду ще довга й важка дорога, яку маємо здолати разом. З днем народження, пане Головнокомандувачу! Дякую, як найкращому другові, надійному бойовому товаришу та людині, яка уособлює чесність, обов’язок, службу, країну. Знаю, найбільшою почестю і нагородою для Вас стане перемога над окупантом», – сказав він.

Шаптала також заявив, що доля полководця – це виправдати сподівання війська і суспільства.

«Переконаний, Ви зможете, а ми допоможемо. Вас підтримує Генеральний штаб Збройних Сил України – злагоджена команда однодумців, Вас підтримують командувачі й командири. Маємо одну Україну, один виклик, одну мету, тож разом до Перемоги!» – йдеться в дописі.

«Інформатор БІГ» теж долучається до найщиріших побажань та вітає пана Головнокомандувача із Днем народження! Бажаємо многая літа та перемоги України!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у 500 день повномасштабного вторгнення Росії в Україну президент Володимир Зеленський звернувся до українців зі звільненого острова Зміїний.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору