Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Наймолодша волонтерка з Японії відвідала Бучу

10-річна волонтерка з Японії Міраі Шіраіші відвідала Бучу. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що дівчинка зустрілася з учнями Бучанської школи №5 та з 7-річною гімнасткою-героїнею з Чорноморська Олександрою Паскаль, що втратила ногу під час обстрілу Затоки.

Міраі та Олександра стали подругами і нині мандрують Україною, щоб поспілкуватися з дітьми, які зазнали фізичних, психологічних травм під час воєнних дій та в період окупації російськими військами.

«Мета – підтримати інших дітей і розповісти про військові злочини росіян світу», – пише пресслужба.

Зустріч з учнями Бучанської школи №5 та з 7-річною гімнасткою-героїнею з Чорноморська Олександрою Паскаль

Такі зустрічі з дітьми по всій України проходять у рамках проєкту «Дитячий погляд на не дитячу війну» українського «Благодійний фонд «Постраждалі діти війни» та японської корпорації «Mirai Jigyodan»

Наприкінці липня Міраі братиме участь у конкурсі краси «Міс до підліткового віку» та в своєму звернені до світу розповість, що переживають українські діти в реаліях війни

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що дев’ять дівчат із секції черлідингу бучанської «Академії спорту» разом із іншими «колегами» по «Marli team» вирушили на спортивні збори в Італію.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору