Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Відновлення дитячих майданчиків в Ірпені

В Ірпені майже завершено відновлення та облаштування всіх дитячих майданчиків громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що відновлення та облаштування дитячих майданчиків по всьому місту майже завершене, адже працівники благоустрою сумлінно працюють, аби малеча гралася на функціональних, безпечних і охайних дитмайданчиках.

Багато з них були зруйновані під час наступу російських військових на Київщину, частина – посічена осколками і кулями.

«Наразі роботи по відновленню і облаштуванню майданчиків для малечі завершені на 90%», – прозвітували в управлінні благоустрою.

Відомо, що кошти на це було виділено з міського бюджету.

«Зокрема, зараз на фінальній стадії будівництво абсолютно нового майданчика у парку «Дубки». Раніше тут стояли мангали, люди розпивали алкоголь, не було інфраструктури для дітей. Тепер тут встановлюють безпечне гумове покриття, гойдалки, гірки, пісочницю», – йдеться у дописі.

Щодо дитячого майданчика у парку «Покровському», то він постраждав під час російської атаки на Київщину: був посічений осколками від російських снарядів.

«Працівники благоустрою прибрали всі небезпечні предмети для малечі, замінили пошкоджені деталі. Реконструкція та благоустрій дитячого майданчика у парку «Покровському» майже завершена. Щиро дякую працівникам благоустрою за якісну та оперативну роботу!» – заявив Маркушин.

Мер Ірпеня також наголосив, що у випадку пропозицій або зауважень щодо стану благоустрою міста, рекомендується звертатися до диспетчерської служби комунального підприємства за телефонами (04597) 63-412, 0969306320, 0933299093.
Дзвонити можна у будні дні з 8:00 до 17:00.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Простір для Матері та Дитини запрошує на лекцію щодо фізіологічного розвитку дитини від народження до 2 років.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору