Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Стали відомі переможці торгів на відновлення багатоповерхівок у передмісті Києва

Учора, 10 липня,  Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області провела перші торги на ремонт будинків, пошкоджених внаслідок російської агресії проти України у Бучі, Макарові, Вишгороді та Бородянці.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на ресурс ЛІГА. Бізнес.

Зазначається, що в системі Prozorro опублікована інформація про переможців торгів на відновлення житлових будинків у чотирьох передмістях столиці. Йдеться про шість будинків, п’ять із яких – із Бучанського району.

Буча, ЖК «Нова Буча» вул. Бориса Гмирі, 11/6

«Багатоквартирні житлові будинки були пошкоджені внаслідок влучання боєприпасів або пожеж: і самі будівлі, і мережі водопостачання, електропостачання та опалення частково зруйновані та потребують капітального відновлення. Щоб дати можливість людям повернутись у власні домівки, маємо відбудувати інфраструктуру швидко та якісно, тому запрошуємо будівельні компанії, що мають досвід реалізації проєктів у цивільному будівництві, на конкурентних засадах взяти участь в оголошених закупівлях», – зазначили в Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України, повідомляючи про відкриті торги.

Макарів, будинок по вул. Дмитрія Ростовського, 62

Отже, результати торгів такі:
Буча: дев’ятиповерхівка на Яблунській, 17 відновить ТОВ «Нідком» за 82 млн грн. а п’ятиповерхівку в ЖК «Нова Буча» на вулиці Бориса Гмирі, 11/6 – ТОВ «Будівельно-інвестиційна група Атлант» за 80,3 млн грн.

Макарів: відновленням будинку по вул. Дмитрія Ростовського, 62 займеться ТОВ «Класика комфорту» за 49,5 млн грн., а будинок по вул. Проєктній, 10 – ТОВ «І.Б.К. Девелопмент» за 63,3 млн грн..

Бородянка: адміністративну будівлю на вул. Центральній, 331 відновить ПП «Реалбудсервіс-транс» за 26,3 млн грн.

Вишгород: житловий будинок по вул. Грушевського, 1 відновлюватиме ТОВ «Євроелітбуд» за 85,4 млн грн.

Макарів, будинок по вул. Проєктній, 10

Коли розпочнуться роботи –  ще не відомо.

«Договори з переможцями торгів поки що не уклали», – зауважує ЛІГА. Бізнес.

Бородянка, адмінбудівля на вул. Центральній, 331

Вишгород, будинок по вул. Грушевського, 1

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанській громаді планують відбудувати 90% зруйнованих будівель.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору