Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

«Ірпіньводоканал» отримав грант на 200 тисяч євро

«Ірпіньводоканал» отримав грант на 200 тисяч євро для закупівлі насосів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на міського голову Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що під час перебування з офіційним візитом у німецькій Борні, очільник Ірпеня зустрівся з головою німецької асоціації водопостачання та водовідведення міста Борна (Zweckverband Wasser/Abwasser Bornaer Land) пані Сімоне Людтке та її заступником паном Міхаелем Шпітцнером.

«Ще у березні поточного року КП «Ірпіньводоканал» та німецька асоціація водопостачання та водовідведення міста Борна (Zweckverband Wasser/Abwasser Bornaer Land) ZBL домовилися про співпрацю, а сьогодні ми вже маємо перший результат – грантову підтримку на 200 тисяч євро для закупівлі насосів водопостачання і водовідведення Ірпеня», – йдеться в дописі.

Грант профінансує Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку (BMZ) в рамках пілотного проєкту «Операторська платформа» і реалізується як проєкт співпраці Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та некомерційного ТОВ «Engagement Global»/Сервісною службою «Міста в єдиному світі».

«Я щиро дякую пані Людтке за ініціативу щодо участі у спільному проєкті, підтримку нашого Ірпеня у важкі часи та справжню любов до нашого міста. Дякую нашим німецьким партнерам за всебічну підтримку і допомогу у такому важливому питанні! А також дякую начальнику «Ірпіньводоканалу» Артуру Загодіренко та інженеру Богдану Руденку, які спільно з радницею з міжнародної співпраці Ірпінської міської ради Оксаною Сулимою плідно працюють на позитивний результат та успішність нашого німецько-українського проєкту», – висловив слова вдячності Олександр Маркушин.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині погодили рішення про виплату понад 64 млн грн за програмою єВідновлення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору