Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бородянці знову запрацював відновлений завод «Еко Баскет»

Зруйнований росіянами завод з виробництва екоупаковки в Бородянці відновили завдяки програмі єРобота.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Міністерство економіки України.

Зазначається, що торік навесні повністю російський снаряд влучив у другий поверх будівлі заводу у центрі Бородянки і підприємство з виробництва екоупаковки з натурального букового шпону повністю  згоріло.

Таким чином, окупанти знищили завод «Еко Баскет» – справу Олени Мартинюк, якій вона віддала 13 довоєнних років.

Перебуваючи у Польщі,  в будинку для біженців, Олена Мартинюк дивилась виступ Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля, під час якого дізналася про грантову програму «Власна справа».

Підприємиця розповіла, що заявку на грант заповнила за одну ніч і, дізнавшись, що її схвалили, Олена разом з родиною повернулись в Бородянку та відновила виробництво.

Підприємство знову працює

«Я була морально розбита, але ця новина дала мені імпульс. Для мене цей грант — не про гроші, а про повернення в Україну. Це те, що мене повернуло, — Каже Олена Мартинюк.

У Міністерстві економіки України також нагадують, що наразі можна подати  заявки на всі напрямки програми єРобота. Це можна зробити через Портал Дія.

Українські підприємці зацікавлені в екоупаковці

ДОВІДКА. Завдяки урядовій грантовій програмі єРобота можна відкрити та розвивати власний бізнес; подати заявку на отримання гранту можуть як діючі підприємці, так і люди, які не мають досвіду підприємницької справи.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що понад 64 млн грн за програмою єВідновленння планують виплатити жителям Київщини

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору