Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі навчають скандинавської ходьби

Понад 30 активних жительок Бучанської громади долучились до нового для себе виду спорту.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що заняття відбуваються у межах проєкту «Здорова громада» під керівництвом  професійного тренера зі скандинавської ходьби Андрія Блануци, який проводить енергійні тренування і круті розминки на спортивних локаціях громади.

Фізкультурниць забезпечено усім необхідним для тренувань, а також придбано  трекінгові палиці, футбольні і баскетбольні м’ячі тощо. Окрім того, аби стежити за здоров’ям тих, хто приходить на тренування, не забули закупити і апарати для вимірювання тиску.

Драйвові заняття бучанкам до душі

«Реалізувала проект ГО «Свідома Бучанська громада» як один із міні-грантів «Моє здоров’я – моя відповідальність». Ініціатива була створена в рамках проекту «Лідерство у створенні здорової громади», який проводила ініціативна група «Здорова громада», за підтримки Міжнародний фонд «Відродження» Харківська експертна група підтримки медреформи Агенція змін «Перспектива», – йдеться у повідомленні.

Оздоровчі тренування на свіжому повітрі

Також у Бучанській міській раді розповіли, що  навіть по закінченню проекту організатори планують продовжувати безкоштовні заняття зі скандинавської ходьби.

Дружна команда

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Бучанському центру позашкільної роботи просять присвоїти ім’я педагога Андрія Куцевалова.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору