Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені відбувся сімейний турнір із настільного тенісу

Змагання з настільного тенісу в Ірпінському клубі дитячої творчості «Дивосвіт» присвятили Всеукраїнському Дню тренера, який відзначається 19 липня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Турнір з настільного тенісу був незвичайний –  вихованці клубу дитячої творчості «Дивосвіт»  який знаходиться на вулиці Авіаконструктора Антонова, 4-А, змагались із своїми батьками. Звісно, в сімейному турнірі перемогла дружба.

Настільний теніс – гра цікава

Зазначається, що гурток із настільного тенісу запрацював у «Дивосвіті» рік тому у межахах Оздоровчої гімнастики, заняття з якої відбуваються двічі на тиждень.

«Він набув шаленої популярності серед відвідувачів. Завдяки тренерській майстерності та постійним тренуванням діти вдосконалюють свої вміння, щоразу граючи в теніс все краще й краще! Вітаємо всіх тренерів Ірпінської громади із професійним святом та бажаємо успіхів у вихованні чемпіонів та популяризації спорту!», – йдеться у повідомленні.

Спортивний азарт

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Бучанському центру позашкільної роботи просять присвоїти ім’я педагога Андрія Куцевалова.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору