Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ніка Яровенко – серед фіналістів Дитячого Євробачення-2023

До лонглиста Національного відбору на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2023 увійшла Ніка Яровенко з Пісківки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Суспільне Мовлення.

Зазначається, що заявки на участь у відборі на Дитяче Євробачення-2023 подали 143-х юні українські виконавці. Журі обрало 10, серед яких – і 14- річна Ніка Яровенко.

Вона – артистка Бучанского театру «Фабрика Зірочок», зауважує Telegram-канал Буча найкраще місто, і розповідає про фіналістку: «З 6 років Вероніка професійно займається естрадним вокалом. Дівчинка – неодноразова переможниця всеукраїнських та міжнародних конкурсів».

Фінал Дитячого Євробачення-2023 відбудеться 26 листопада у Франції,  в Палаці Нікайя у Ніцці.

«France Télévisions з гордістю вітає молодих артистів з усієї Європи та з-за її меж, щоб разом відсвяткувати єднальну силу музики. Я дуже рада, що друге Дитяче Євробачення, організоване Францією, пройде в Ніцці, місті з історією, культурному символі нашої країни. Цього року Дитячий пісенний конкурс знову потішить юних та зрілих, які будуть стежити за цією святковою масовою подією наживо в Палаці Нікайя і на суспільних медіаканалах ЄМС»,зауважила   президентка France Télévisions, мовника-організатора Дитячого Євробачення-2023 Дельфін Ернотт Кунсі.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Бучанському центру позашкільної роботи просять присвоїти ім’я педагога Андрія Куцевалова.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото:Буча найкраще місто

Нагору