Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Представники Misericordie у Бучі: допомагатимемо Україні, скільки буде необхідно

Бучу відвідали представники італійської благодійної організації Misericordie, які допомагають українським біженцям з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

«Ми приїхали до Бучі, щоб віддати шану тим, у кого росіяни відібрали життя, і проявити велику повагу до мешканців вашого міста. Головне, що ми хочемо донести – ми будемо допомагати українцям стільки, скільки це буде необхідно. Сьогодні у такому складі ми приїхали вперше і ще не знаємо які є потреби, але починаємо формувати цей список», – зауважив президент Misericordie Доменіко Джані.

Італійські гості вшанували пам’ять загиблих від рук російських загарбників

Misericordie активно долучилися до допомоги Україні у важкі часи, і вже виділила на таку підтримку понад 45 мільйонів євро.

“Організація евакуювала людей з особливими потребами до Італії, забезпечувала каретами швидкої допомоги та медзасобами”, – йдеться у повідомленні.

У Бучі йшлося і про подальшу співпрацю

Під час спілкування з керівництвом Бучанської міської ради відбулось потенційно важливі проекти, до яких можна залучити італійських благодійників.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що дівчата із секції черлідингу бучанської «Академії спорту» вирушили в Італію

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору