Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У БІГ-регіоні майже завершили відновлення Ірпінського ліцею №3

На Київщині майже завершили відновлення спортивної зони та благоустрою у Ірпінському ліцеї №3.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

«Разом з моєю заступницею Юлією Устич на власні очі переконались, що вже 1-го вересня діти зможуть повернутись не тільки до стін рідної школи, а й до спортивних занять на свіжому повітрі. Впевнено можу сказати, що спортивна зона у ліцеї стала ще кращою, ніж була до атаки росіян на Київщину», – заявив очільник міста.

За його словами, тут побудували три нових спортивних майданчики, зокрема, з’явилися додаткові поля для мініфутболу та петанку, нові тренажери, освітлення, а також стіл для текболу – гри, схожої на теніс, де для відбивання м’яча можна використовувати будь-яку частину тіла, крім рук

Наразі залишилось зробити розмітки на футбольному та баскетбольному полях, полагодити бігову доріжку та огорожу, замінити сидіння на шкільному стадіоні.

До того ж зазначається, що для того, аби повністю завершити усі роботи до початку навчального року, потрібно ще 2-3 тижні на відбудову спортивних зон.

«Я щиро хочу подякувати громадській організації «Епіцентр дітям». Коли ми почали відбудовувати ліцей, то у проєкті від ЮНІСЕФ не було враховано ремонт спортивної зони та благоустрою. Тож ми терміново почали шукати партнерів. Першою відгукнулася громадська організація «Епіцентр дітям». І минув лише місяць від того, як вони запропонували свою допомогу, а робити виконані вже майже на 90%», – йдеться в дописі.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, що завершується реконструкція Луб’янського дитячого садка №9 «Волошка», який планують відкрити у серпні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору