Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Юні бучанці вразили Італію майстерним виступом

Вихованці студії українського народного танцю «Ярославичі» представили Україну на Міжнародному фольклорному фестивалі танцю в Італії.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що у фестивалі, який відбувся із в з 3 по 7 липня, брали участь діти із десяти країн.

Юних  танцюристів з Бучі глядачі фестивалю вітали вигуками «Слава Україні!». А за майстерний виступ діти отримали шквал овацій.

Маленькі культурні дипломати

«Програма також включала культурний обмін між народами і урочистий парад – під синьо-жовтим прапором маленькі артисти пройшлися містом Чезенатіко», – йдеться у повідомленні.

Також розповідається, що маленькі танцюристи після відповідальних виступів побували у визначних місцях Європи та оздоровилися на Адріатичному морі.

Виступ “Ярославичів” вразив гостей фестивалю

«Пишаємось нашими дітками – своєю творчістю вони несуть українську культуру у світ! Дякуємо за підтримку батькам, педагогам і керівнику студії «Ярославичі», адміністрації Гаврилівського БК «Полісся» і усім причетним!», – зауважує Бучанська міська рада.

Приємна мить отримання нагород

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської ради Бучанського району оголосило тендер на відпочинок для дітей в Івано-Франківській області.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору