Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Загинув захисник Віталій Микитчук з Михайлівки-Рубежівки

У Бахмутському районі в боротьбі з ворогом поліг житель Ірпінської громади Віталій Микитчук.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що старший солдат, головний сержант-командир відділення вогневого ураження другого штурмового взводу штурмової роти військової частини Т0950 Віталій Микитчук загинув 13 липня під час виконання бойового завдання між  Іванівським та Кліщіївкою Бахмутського району.

“Віталій народився 1 лютого 1981 року у с. Гайове Кіровоградської області. З вересня 2007 року проживав та працював в Ірпені, а у травні 2010 року переїхав до с. Михайлівка-Рубежівка. Займався деревообробною справою – працював менеджером з продажів на меблевій фабриці «Стерх», з 2019 року – бригадиром столярного цеху у ТОВ «Ніка компані». Був гарним господарем, мав золоті руки та добре серце”, – йдеться у повідомленні.

У Віталія Микитчука  залишилися мама, дружина та дві неповнолітні доньки.

“Сили Оборони тримаються та продовжують нищити ворога, але ми маємо пам’ятати, якою ціною!”, – зауважують у Ірпінській міській раді.

Вічна пам‘ять Герою! 

Щирі співчуття рідним!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 21 липня під час виконання бойового завдання в селі Кліщіївка Бахмутського району загинув житель Ірпеня, кулеметник 22 ОМБ Сергій Зеленюк.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору