Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Херсоні терористи вбили медика у його перший робочий день після інтернатури

Інформатор БІГ дізнався подробиці влучання у міську клінічну лікарню Херсона – це сталося сьогодні, 1 серпня, об 11:10, коли  російські війська вчергове обстріляли середмістя Херсона.

За інформацією, яку Інформатор БІГ  отримав від пресслужби лікарні, що зазнала ворожого обстрілу – внаслідок підступного і жорстокого обстрілу множинні осколкові поранення несумісні із життям отримав молодий лікар ЛОР-відділення.

«Медик щойно закінчив проходження інтернатури. Це був його перший день виконання обов’язків на посаді самостійно. Він був сповнений надій і сподівань, складав плани на майбутнє у медичній практиці. Медик був радий, що мав можливість залишитися працювати у престижній лікарні. Однак, війна по-іншому розпорядилася його життям», – розповідають у пресслужбі лікарні.

Керівник медичного закладу зазначає, що після деокупації на території лікарні не було військових, як і ознак присутності військового об’єкту. Вороги цілилися на ураження не просто по цивільному об’єкту, а по будівлі, де перебуває чимало пацієнтів, які сподіваються на одужання.

Раніше це була гарна будівля

«Крім загиблого, у лікарні постраждала медична сестра, якій зараз надають медичну допомогу.  Також через обстріли пошкоджено відділення хірургії та автотранспорт. Адміністрація закладу і колеги загиблого висловлюють щирі співчуття його рідним і близьким і вірять, що за його смерть терористи отримають заслужене покарання»,– зауважують у пресслужбі медзакладу.

Пошкоджений дах лікарні

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що внаслідок російського обстрілу Кривого Рогу учора, 31 липня, 6 людей загинуло та 75 поранено.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у ніч з 29 на 30 липня ворог завдав ракетного удару по закладу освіти міста Суми.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото надані міською клінічною лікарнею Херсона

Нагору