Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Синяку відновив роботу дитсадок «Дивограй»

П’ятдесят дітей Бучанської громади, 19 з яких вже цьогоріч стануть школярами, знову прийшли до дитсадка «Дивограй» після літньої перерви. І ще є місця для дошкільнят.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що нині  у «Дивограї» – новому дошкільному закладі, збудованому лише торік, триває набір діток. Наразі є 30 вільних місць для майбутніх вихованців відразу у трьох групах: молодшій, середній та старшій.

«У нас є все необхідне для поглибленого комфортного навчання та відпочинку дітлахів. В наших просторих групах затишно, дуже багато іграшок та розвиваючих матеріалів. Наші талановиті молоді вихователі не дадуть діткам сумувати, оточують їх піклуванням, такою необхідною увагою, проводять купу цікавих занять», – розповіла директорка закладу Марина Єриго.

Тут є власний ігровий майданчик

У «Дивограї» подбали й про безпеку дітей. Тут є укриття, розташоване в ста метрах від будівлі, а також також встановлена сучасна система відеоспостереження.

Творчі заняття подобаються дітям

Рухливі ігри до вподоби малюкам

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на базі Ірпінського ліцею №1 для учнів Ірпінської громади розпочав роботу літній пришкільний табір із денним перебуванням.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору