Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпені відновлено приміщення філії «Інституту серця»

Червоний Хрест України відновив приміщення пошкодженої під час бойових дій  Ірпінської філії ДУ «Інститут серця МОЗ України».

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Червоний Хрест України.

Зазначається, що значних пошкоджень під час повномасштабного вторгнення рф в Україну і боїв зазнала будівля корпусу 1 Ірпінської філії Державної установи «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я України».

Нині ж медичний заклад уже продовжує роботу.

«Наразі у відновленому корпусі вже близько 50 пацієнтів проходять реабілітацію після операцій на серці. В основному це люди похилого віку», – йдеться у повідомленні.

Окупанти цілилися і в медичні заклади

Завдяки фахівцям Червоного Хреста України за підтримки колег із Люксембурзького Червоного Хреста виконано низку ремонтних робіт, що дало можливість мед закладу лікувати пацієнтів. Наразі повністю замінено опалення, частково проведено ремонт внутрішніх приміщень та даху, та повністю відновлено фасад будівлі та доріжки.

Приміщення медзакладу до ремонту…

…і після

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності понад 12,5 тис. об’єктів, які було пошкоджено внаслідок російської агресії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Червоний хрест України 

Нагору