Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Бучанщині поліцейський згвалтував дівчинку

​​Офіцеру поліції повідомлено про підозру у зґвалтуванні 10-річної дівчинки.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

Зазначається, що, як встановило  слідство, 44-річний дільничний офіцер поліції вчинив насильницькі дії сексуального характеру щодо 10-річної дівчинки. Це знайома його пасербиці, яка не раз приходила в гості. Вочевидь, були й тривожні дзвіночки, адже поліцейський не раз залицявся до дівчинки. Та ще й надсилав повідомлення на особистий телефон.

“За процесуального керівництва Київської міської прокуратури співробітнику Бучанського РУП ГУНП в Київській області повідомлено про підозру за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України)”, – йдеться у повідомленні.

Також у столичній прокуратурі розповідають, що чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. За місцем роботи та проживання гвалтівника відбулися обшуки, адже  перевіряється можливість вчинення поліцейським інших злочинів проти статевої свободи.

“Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на застосуванні до підозрюваного тримання під вартою без можливості внесення застави. Досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР у м. Києві під процесуальним керівництвом прокурорів Київської міської прокуратури, у тому числі ювенальних”, – зауважує пресслужба.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що поліція Київщини затримала порушника з гранатою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору