Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Олександр Усик вклав 10 млн грн на відбудову зруйнованої 5-поверхівки в Ірпені

У рамках фандрейзингової платформи United24 український боксер Олександр Усик зібрав 12 мільйонів (10 з яких доклав із власних коштів) на відбудову 5-поверхівки на вул. Лисенка, 14-Г.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на міського голову Ірпеня Олександра Маркушина.

Відомо, що збір на відбудову Олександр Усик розпочав у свій день народження і того ж дня оголосив про намір пожертвувати 8 мільйонів гривень власних коштів.

Тиждень тому боксер зазначив, що час прискорити процес і додав від себе ще 2 мільйони гривень і таким чином повністю закрив збір.

«Нині на будівельному майданчику на Лисенка, 14-Г активно кипить робота. Зі слів мешканців, будівельники працюють швидко та якісно. Люди задоволені проміжними результатами, а жителі квартир поступово повертаються до своїх осель. Всі роботи підрядник обіцяє завершити вже до кінця цього року», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, 3 березня 2022 року цей дім сильно пошкодили обстріли росіян. Останній поверх вигорів вщент, вогонь повністю зруйнував 10 із 40 квартир. Всі вікна та двері були вибиті, а прибудинкова територія залишилася понівеченою.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що волонтери допоможуть із відновленням будівель.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору