Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

В Ірпені збирають кошти на дрон для ЗСУ 

4 серпня, завдяки благодійному концерту, організованого колективом Ірпінської дитячої школа мистецтв імені М. Вериківського, вдалося зібрати 13 143 грн на дрон для наших військових. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на начальницю відділу культури, національностей та релігій Ірпінської міськради Євгенію Антонюк.

Зазначається, що на захід не було витрачено жодної гривні, а уся сума була додана на придбання необхідного для наших захисників дрона. 

Загалом зібрали половину суми на дрон, тому збір й досі триває. 

«Прошу підтримати будь-якою сумою родину нашої Ірини Чуприни. Неймовірно вдячні за кожну гривню. Додатково оголошуємо про те, що троє учасників цього збору отримають в подарунок картини Ірпінського художника Василя Попеля, який передав свої картини на благодійність для ЗСУ . Щасливчиків визначить родина Чуприн після завершення збору», – йдеться в дописі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у супермаркетах Varus продовжують торгувати морозивом ТМ Мушкетер з російським прапором.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору