Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Блоги

Віч/на/віч з автором: Ксенія Літвінова

У шостому випуску “Віч/на/віч з автором” ви познайомитесь із творчістю Ксенії Літвінової, тренера-дієтолога та автора книги “Діло в тілі”. Впродовж 6 років Ксенія збирала власні нотатки та дописи, поки не зрозуміла — ці знання можуть допомогти жінкам. 

Ксенія Літвінова — фітнес-тренерка та авторка книги “Діло в тілі”. За 20 років практики жінка розробила авторські програми, що допомагають залишатися її клієнтам здоровими та гарними. За її методиками займаються не лише українські зірки, але й тисячі людей різного віку з різних країн: Франції, Англії, Німеччини, Швейцарії.

Її книга “Діло в тілі” присвячена “дорослим дівчатам” — авторка присвячувала свлю роботу жінкам віком від 30 років.

Коли Ксенія розповідає про БІГ-регіон, про те, що з ним зробили окупанти, вона згадує тільки одну емоцію — злість. Біль всередині вона відчувала, коли бачила зруйновані будинки Бучанського району на власні очі.

Раніше “Інформатор БІГ” представив п’ятий випуск Віч/на/віч з автором: Ладу Лузіну та її українських відьом та четвертий випуск із Вікторією Покатіс та її історіями про незламних жінок.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору