Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

На Макарівщині під час ремонту ліцею присвоїли 135 тис. грн бюджетних коштів

Директору товариства та виконробу повідомлено про підозру за присвоєння 135 тис. грн бюджетних коштів під час ремонту ліцею в Макарові.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу прокуратури Київщини.

Зазначається, що у травні 2022 року Департамент регіонального розвитку КОВА уклав договір з товариством про виконання поточного ремонту ліцею в Макарові. Директор компанії, змовившись із виконробом, вніс до офіційних документів неправдиві відомості щодо вартості та обсягів виконаних робіт.

Підозрювані підписали акт приймання виконаних робіт, хоча це й не відповідало дійсності. На його підставі товариству перерахували бюджетні кошти. Вартість невиконаних робіт становить 135 тисяч гривень.

Правопорушникам повідомили про підозри за фактами службового підроблення та привласнення чужого майна, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 1 ст. 366, ч. 4 ст. 191, ч. 5 ст. 27 ч. 4 ст. 191 КК України).

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що комунальний заклад «Центр культури і дозвілля» Макарівської селищної ради збирається провести ремонтні роботи за понад мільйон гривень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору