Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучу відвідав керівник японського агентства міжнародного співробітництва JICA Сатоші Сугімото 

Бучу відвідав керівник японського агентства міжнародного співробітництва JICA Сатоші Сугімото, який  дізнався про безпекову ситуацію БІГ-регіону та особисто познайомитися з містом. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Разом з Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком гості міста відвідали храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де побачили усі звірства, які скоїли росіяни. А також вшанували пам‘ять жертвам російської агресії біля інсталяції 501-му загиблому бучанцю.

«Японський народ дуже підтримує Україну, хоч ми і знаходимось далеко, але завжди готові прийти на допомогу», – сказав Сатоші Сугімото.

Нагадаємо, Японське агентство міжнародного співробітництва JICA – це урядове агентство, яке координує офіційну допомогу розвитку (ОДР), сприяє економічному та соціальному зростанню в країнах, що розвиваються, та їх міжнародному співробітництву.

Гості міста вшанували памʼять загиблим бучанцям

Анатолій Федорук показав фотографи злочинів рф на Київщині

Покладання квітів до вбитих росіянами цивільних мешканців БІГ-регіону

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що мери Бучі та норвезького міста Саннес підписали угоду про подальшу співпрацю.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

 

Нагору