Коломия До сайту

Бучу відвідав керівник японського агентства міжнародного співробітництва JICA Сатоші Сугімото 

Бучу відвідав керівник японського агентства міжнародного співробітництва JICA Сатоші Сугімото, який  дізнався про безпекову ситуацію БІГ-регіону та особисто познайомитися з містом. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Разом з Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком гості міста відвідали храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де побачили усі звірства, які скоїли росіяни. А також вшанували пам‘ять жертвам російської агресії біля інсталяції 501-му загиблому бучанцю.

«Японський народ дуже підтримує Україну, хоч ми і знаходимось далеко, але завжди готові прийти на допомогу», – сказав Сатоші Сугімото.

Нагадаємо, Японське агентство міжнародного співробітництва JICA – це урядове агентство, яке координує офіційну допомогу розвитку (ОДР), сприяє економічному та соціальному зростанню в країнах, що розвиваються, та їх міжнародному співробітництву.

Гості міста вшанували памʼять загиблим бучанцям

Анатолій Федорук показав фотографи злочинів рф на Київщині

Покладання квітів до вбитих росіянами цивільних мешканців БІГ-регіону

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що мери Бучі та норвезького міста Саннес підписали угоду про подальшу співпрацю.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко