Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Американські поліцейські передали зброю українським колегам

В Ірпені – місті- побратимі американського Маямі – сьогодні, 15 серпня, відбулась передача зброї українським правоохоронцям  від поліції Маямі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Національну поліцію України.

Зазначається, що передана зброя свого часу була вилучена у зловмисників на вулицях, тож вона могла стати знаряддям злочину. А нині в українських поліцейських підрозділах вона стане ще одним інструментом для підтримання порядку і безпеки.

Тепер ця зброя служитиме підтриманню правопорядку в Україні

«Сьогоднішня подія для української поліції має велике значення. Тож дозвольте мені висловити вдячність колегам – американським поліцейським з міста Маямі за таку необхідну, а головне – своєчасну допомогу»., – зазначив заступник голови Нацполіції України Геннадій Федорюк.

А шеф поліції Маямі Мануель Моралес зауважив: «Для нас всіх – це дуже велика честь допомогти вам. Найвищий обов’язок кожного поліцейського – це  забезпечення безпеки та свободи всіх чоловіків, жінок, всіх мешканців кожної громади. Серцем ми з вами».

Під час передачі зброї

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що поліція Київщини затримала порушника з гранатою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору