Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Очільник КОВА перевірив процес відновлення Ірпеня 

Очільник Київської обласної військової вирішив відвідати Київщину та оцінити процес відбудови будинків в Ірпені та Милі. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Руслана Кравченка.

«Дотримання термінів та якість робіт – це те, чого вимагаю від кожного підрядника, залученого до відновлення пошкоджених об’єктів на Київщині. Побував в Ірпені та Милі. Відвідав низку об’єктів, де триває відновлення багатоквартирних будинків у рамках UNITED24.

Крім того, що слідкую за роботами онлайн із власного кабінету, періодично виїжджаю безпосередньо на місце. Інспекції проводжу без попереджень, щоб розуміти реальний стан справ. Перед усіма нами стоїть головне завдання: якомога швидше відновити те, що зруйнували окупанти, і повернути людей додому. Тому від підрядників вимагаю працювати оперативно та якісно. На всі зауваження та скарги людей щодо процесу робіт реагую невідкладно.

Уся відбудова має бути прозорою, а кошти використовуватися ефективно. Від цього залежить довіра до нас як міжнародних партнерів, так і громадян України. Продовжуємо відбудовувати Київщину», – написав він.

Зазначається, що у рамках проєкту UNITED24 на Київщині планують відновити 18 багатоквартирних будинків. Роботи тривають уже на 16 об’єктах. Відомо, що до повномасштабного вторгнення в цих будинках мешкали понад 4,5 тис. людей.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Мощуні відновили «Пункт здоровʼя».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору