Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Жителі БІГ-регіону можуть особисто  реалізувати проєкти для розвитку власних громад

Завдяки масштабному Проєкту Партнерства «СпільноФонд» мешканці Київщини матимуть змогу реалізувати цікаві проєкти для розвитку своїх громад. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на допис Фонду.

Проєкт складається з таких етапів:

 • навчання («Проєктний менеджмент», «Як громаді залучати ресурси», «Маркетингові комунікації в проєкті»);

 • вивчення успішних та «живих» практик розвитку громад;

 • залучення співфінансування через фандрейзингову кампанію;

 • дофінансування (грант) для реалізації проєкту від БФ «МХП-Громаді» у розмірі 50% від суми залучених ресурсів (максимальна вартість проєкту – 150 000 грн;

 • реалізація проєктів за менторської підтримки.

Участь у «СпільноФонді» можуть взяти громадські організації, благодійні фонди та ініціативні групи територіальних громад 5-ти областей України, зокрема, з Вінницької, Київської, Черкаської, Хмельницької та Львівської областей.

Мешканці БІГ-регіону можуть подати заявки за цим посиланням до 2 жовтня.

Нагадаємо, що проєкт став можливим завдяки синергії Фонду громади «Подільська громада», БФ «МХП-Громаді» за підтримки ІСАР Єднання у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені розпочалося будівництво першого в Україні житлового будинку за 3D-технологією.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору