Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені реконструюють дитсадок “Веснянка”

Уже є проєкт дитсадка «Веснянка” в Ірпені за адресою вулиця Полтавська, 5. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську  міську раду.

За словами першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука, на реконструкцію дитсадка необхідно 184 млн грн. З них уже виділено 94,6 млн грн.

Також зазначається, що Департамент регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації уже оголосив відповідний тендер.

«Після проведених робіт з відновлення «Веснянки» буде нова сучасна триповерхова будівля площею більше 3000 м2, де будуть створені комфортні і безпечні умови для навчання, виховання, розвитку, харчування та відпочинку дітей”, – йдеться у повідомленні.

Садочок відвідуватиме 300 дошкільнят

Дитсадок досить немалий – він розрахований на 300 вихованців, які відвідуватимуть 8 груп.

І це ще не все. У садочку запланований  15-метровий басейн на три доріжки загальною площею 90 м2, музична та спортивна зали, кабінети для додаткових занять, сучасні спортивні та ігрові майданчики.

“Для дітей з особливими освітніми потребами будуть створені усі належні умови для навчання та виховання (пандус, ліфт, ресурсна кімната, навчальне обладнання тощо)»,-зазначив Андрій Кравчук.

У садочку буде навіть басейн

В Ірпінській міській раді розповідають, що задля безпечних умов для перебування дітей у цокольному приміщенні закладу буде протирадіаційне укриття із сучасним обладнанням.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Михайлівці-Рубежівці триває відновлення гуртожитку для осіб, які втратили житло за час повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору