Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

“Шаную воїнів, біжу за героїв України”: триває реєстрація на акцію

Сьогодні, 20 серпня – останній день реєстрації учасників Всеукраїнського забігу “Шаную воїнів, біжу за героїв України“.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Головне управління розвідки МО України.

Зазначається, що забіг відбудеться 26 серпня 2023 року в онлайн-форматі.  Це –щорічний захід, приурочений до Дня пам’яті Захисників України.

Цього року акція  відбудеться вже вшосте. Її започаткував у 2018 році батько загиблого Героя, «кіборга» Олексія Дурмасенка – Олег Дурмасенко разом із Таїсією Братасюк та Дмитром Примаченком.

Подати заявку на участь у забігу можна тут.

Деталі Всеукраїнського забігу:

  • Зареєстровані учасники мають пробігти обрану дистанцію (2, 5 або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка полягала в боротьбі за вільну Україну, а також опублікувати у соцмережах історію про полеглого Героя з хештегами  #БіжуЗаГероя_2023  та  #забіг2023.
  • Після подання заявки на участь ви отримаєте на електронну пошту свій номер, прізвище загиблого Захисника чи Захисниці та іншу інформацію щодо умов участі в забігу “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України”.

“Щороку тисячі українців беруть в участь у забігу, щоб вшанувати пам’ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, а також продемонструвати вдячність рідним полеглих Воїнів”, йдеться у повідомленні..

З організаційних питань щодо забігу можна звертатись на електронну пошту: zabigshanuygeroiv@gmail.com

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі зібрали понад 20 тисяч грн на ЗСУ під час веломарафону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору