Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі відбудеться тренінг з відповідального батьківства 

Сьогодні у Бучі пройде тренінг з відповідального батьківства, спрямований на підготовку до пологового та післяпологового періоду.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на спільноту Бучанська міська рада.

Зазначається, що організаторами заходу виступають Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини разом із Бучанським центром первинної медико-санітарної допомоги.

Тренінг відбуватиметься з 10:00 до 11:00.

Заплановано, що що під час тренінгу фахівці розповідатимуть про особливості пологового процесу, післяпологового періоду та важливість відповідального батьківства. Особлива увага буде приділена концепції партнерських пологів, що сприяє активній участі обох батьків у вагітності та народженні дитини.

Захід передбачає можливість отримати індивідуальні консультації для вагітних, які розпочнуться об 11:00. Це дасть можливість більш детально відповісти на особисті запитання та уточнити аспекти, що цікавлять майбутніх батьків.

Де: Амбулаторія №3, вул. Склозаводська, 7, м. Буча.

Для реєстрації на захід необхідно зв’язатися за номером: +38 067 326 81 73

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучанському консультативно-діагностичному центрі відбудеться безкоштовна рентгенографія для жителів БІГ-регіону. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору