Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Рюкзачки для першачків: У Ворзелі відбулось дитяче свято

У Ворзелі організували справжнє свято для малечі – з патріотичним екшном, подарунками та частуванням.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на власний Telegram-канал.

Зазначається, що дітвора власноруч створювала паперові кораблики, а потім їх, як справжні моряки,  спускали на воду на озері «Шкіпер» із бажанням та метою допомогти повернути український Крим.

Дорогою до озера діти  дружно співали пісню «Ой у лузі червона калина».

Коли ж морська флотилія «вирушила» з водойми Ворзеля на Крим, дітки отримали свої рюкзачки, та ще й наповнені усім необхідним до школи. А ще – пригощалися улюбленою піцою й картоплею фрі, що доповнювало святкову атмосферу.

Під час творчого заняття

«Це ваш перший крок у доросле життя. Нехай це звучить по-дорослому, але ця країна належить вам. І тільки ви можете зробити її найкращою», – сказав Константин Гудаускас.

Організували свято БО МГФ Bucha Help за підтримки посольства Литви в Україні та завдяки великій фінансовій допомозі IT-компанії Valtech Ukraine, які підтримують усі дитячі проєкти, що створюють Bucha Help.

Свято вдалося на славу!

“Організатори підготували 370 рюкзачків для першокласників Київщини, Кіровоградщини та Харківщини. Дітки військових, ВПО та з багатодітних сімей у БІГ-регіоні сьогодні першими отримали таку допомогу”, – йдеться у повідомленні.

Як це було – дивіться у нашому відео.

 

Раніше Інформатор БІГ писав про те, що Константин Гудаускас – громадянин Казахстану евакуйовував людей з Київщини, ризикуючи власним життям та малюючи маршрут на аркуші. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися про актуальні новини “БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель) “! 

Інесса Швець

Нагору