Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Увага, розшук! У Бучі зникла 16-річна дівчина

Поліція Київської області оголосила розшук 16-річної Анастасії Кононенко, яка зникла у Бучі. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Сьогодні, 28 серпня, до поліції надійшов сигнал від батьків дівчини. Вони повідомили про те, що напередодні, о 22:30, Анастасія сказала матері, що йде прогулятися до магазину та скоро повернеться додому. Але дівчина зникла у невідомому напрямку.

Сім’я приїхала до Бучі в гості до знайомих.

“На пошуки неповнолітньої оперативно були залучені підрозділи поліції Київщини, в тому числі працівники Відділення поліції № 1 Бучанського управління поліції: кримінальна поліція, групи реагування патрульної поліції, кінологи, поліцейський офіцер громади, а також ДФТГ, орієнтовано громадськість”, – йдеться у повідомленні.

ПРИКМЕТИ:  на вигляд 16 років, зріст —приблизно 150 сантиметрів, середньої статури, овальне обличчя, очі темні.

ОДЯГНУТА: біла сорочка та штани в клітинку.

Поліцейські закликають усіх – при отриманні будь-якої інформації про місцезнаходження дівчини повідомити за телефоном – 063-574-50-98 або на спецлінію «102».

ОНОВЛЕНО! Поліція Київщини приблизно об 11 годині ранку  розшукала 16-річну Анастасію Кононенко з Бучі. Вона перебувала у бабусі. На щастя, жертвою кримінального правопорушення неповнолітня не стала.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що учора поліція Київської області оголосила розшук і в той же день знайшла 13-річну Каріну Волинець із Клавдієво-Тарасове.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору