Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Ірпінь в топ-5 громад за виплатами по єВідновленню по всій Україні

Українці вже отримали понад мільярд гривень на поточний ремонт пошкодженого житла по програмі єВідновлення. Ірпінь зайняв друге місце в Україні після Харкова по виплатах і перше на Київщині.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінського міського голову Олександра Маркушина.

Зазначається, що у травні запустили програму єВідновлення для пошкодженого майна, де українці, які постраждали від російської агресії, у кілька кліків можуть подати заяву через Дію та отримати до 200 тисяч гривень на ремонт.

Вже 12 тисяч українців отримали допомогу на загальну суму 1 млрд грн. Кошти можна витратити лише на будматеріали або ремонтні послуги. З моменту запуску послуги від українців надійшла 41+ тисяча заяв.

Нагадаємо, послугу єВідновлення розроблено Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту USAID / UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах і Світового банку.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені планують відкрити новий сучасний Центр надання адміністративних послуг.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору