Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Розпочато набір учасників у грантовій програмі стартапів і малих підприємств

Національна акселераційна програма «Власне» запрошує до участі у грантовій програмі стартапів і малих підприємств із залученням нових клієнтів та інвесторів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Броварської міської ради.

Програма реалізована мережею центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» за підтримки міжнародної технологічної компанії Mastercard та ПриватБанк.

Участь у програмі можуть взяти підприємці-початківці, які тільки прагнуть відкрити бізнес і потребують менторингу та активні підприємці, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити фінансові ресурси.

Учасників відбиратимуть за такими критеріями:
• перевага надається підприємствам, діяльність яких відповідає цілям сталого розвитку (соціально-відповідальним, екологічним, інклюзивним, інноваційним та ін.);
• інноваційні та унікальні рішення на ринку;
• мотивація та зацікавленість підприємства в розвитку та досягненні нових цілей;
• готовність до співпраці тощо.
Як стало відомо, 30 переможців отримають фінансову підтримку у розмірі 100 000 грн, а 10 учасників з найвищими балами отримають фінансову підтримку у розмірі 800 000 грн.

Призначення витрат – для розробки продуктів, проведення маркетингових досліджень, встановлення нового обладнання та інших потрібних інвестицій для розвитку бізнесу.

Кінцевий термін подання заявки – 24 вересня 2023 року. Старт Програми – 4 жовтня 2023 року тривалістю 5 місяців.

Для участі у Програмі потрібно заповнити заявку за посиланням.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині ухвалено рішення на понад 314 млн грн за програмою єВідновлення.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору