Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині вже працюють 62 «Класи безпеки»

У рамках Всеукраїнського проєкту «Клас безпеки» в закладах освіти Київщини вже працюють 62 класи в більшості громад регіону. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

«З 1 вересня класи безпеки відкрили в Калитянській, Яготинській, Дівичківській, Пісківській, Баришівській, Кожанській та Білоцерківській громадах. У Славутицькій, Ставищенській, Ташанській та Бориспільській – роботи ще тривають.

За кошти місцевих бюджетів ці класи обладнані необхідними матеріалами, наочними посібниками, технічним устаткуванням, спецодягом та спорядженням рятувальників, муляжами вибухонебезпечних предметів», – йдеться в дописі. 

Нагадаємо, що мета проєкту – формування у здобувачів освіти навичок безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану та у післявоєнний період. Там працюють педагоги, фахівці ДСНС, Нацполіції, медичні працівники, учасники бойових дій, фахівці з мінної безпеки.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Ржищеві провели Всеукраїнську наукову конференцію “Трипільський код нації”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

 

Нагору