Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені відбудеться благодійна гра “Зірковий баскетбол”

24 вересня в Ірпені пройде благодійна гра “Зірковий баскетбол”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на допис начальника управління міжнародного співробітництва Київської обласної державної адміністрації Микити Геращенка.

Захід розпочнеться о 15:00.

Місце проведення: Ірпінська СЗШ І–ІІІ ступенів художнього профілю №1 ім. А. С. Макаренка.

«Найпопулярніші люди країни та майстри баскетбольного фрістайлу зустрінуться на одній спортивній арені заради благодійності. Я радий, що маю честь долучитися до них і пограти на майданчику», – сказав Микита Геращенко.

Серед гравців: Артем Пивоваров, Олександр Педан, Ігор Ласточкін, Євген Клопотенко, Tricky Nicki, КилимМен, Анатолій Анатоліч, Назар Грабар, Дмитро Каднай, Бампер і Сус, Дмитро Томашевський, Арам Арзуманян, Макс Леонов, Валерія Товстолєс.

Квитки продаються тільки громадянам віком від 21 року.

«Придбаний квиток – це донат на допомогу українським хлопцям і дівчатам у пікселі. Увесь отриманий прибуток піде на ПЕРЕМОГУ», – додав Геращенко.

Програма благодійної гри в Ірпені

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що з 16 до 30 вересня у броварській “СвітЛиці” стартував Всеукраїнський фестиваль “Наша лялька”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору