Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Діти із Ірпінської громади відпочили у Дитячому центрі психологічної реабілітації

Цьогоріч 50 дітей Ірпінської громади мали можливість відпочити у Дитячому центрі психологічної реабілітації «ДЖЕРЕЛО», де створено усі умови задля того, щоб малеча почувалась комфортно та безпечно.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

У червні 2022 року Служба у справах дітей Ірпінської міської ради розпочала співпрацю з Дитячим центром психологічної реабілітації «ДЖЕРЕЛО», що знаходиться у Києві.

“ДЦПР «ДЖЕРЕЛО» уже 2 рік на безкоштовній основі приймає на відпочинок, реабілітацію та психологічну підтримку дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, здатних до самообслуговування, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей загиблих захисників України, дітей, батьки яких безпосередньо беруть участь у захисті нашої країни від збройної агресії рф, діти, житло яких було зруйноване під час воєнних дій, які точились у м. Ірпінь у лютому-березні 2022 року та інших соціальних категорій, які потребують посиленої уваги та підтримки”,- повідомили у Службі у справах дітей Ірпінської міської ради.

У червні 2022 року Служба у справах дітей Ірпінської міської ради розпочала співпрацю з Дитячим центром психологічної реабілітації «ДЖЕРЕЛО»

ДЦПР «ДЖЕРЕЛО» уже 2 рік на безкоштовній основі приймає на відпочинок, реабілітацію та психологічну підтримку дітей

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 20 дітей з Бучанської громади відпочивають у Франції та про те, що діти з Бучі відпочинуть на Північному морі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору