Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Блоги

Віч/на/віч з автором: Ігор Фостенко

Восьмий випуск “Віч/на/віч з автором” познайомить Вас із новим автором. Ігор Фостенко — людина, яка змогла подолати трудощі, що посилало життя. Ігор надихає людей ніколи не здаватися та йти назустріч своїй меті, долати перешкоди впевнено, без вагань. Адже історія життя чоловіка — складна та викликає смуток, проте нашому герою вдалося пройти тяжкий шлях від безпритульника до мільйонера. Саме таку назву має його книга.

Для Ігоря завжди було викликом не написати те, чого не було насправді: не створити красиву картинку, не розповісти те, чого не було. Фостенко зазначає, що головне у житті — радість.

У Ігоря Фостенко позитивні асоціації з БІГ-регіоном:

“Для мене це дуже сонячний регіон, адже я сам народився у Ворзелі. Асоціація з весною, усе розквітає, багато парків та лісів, є де провести час. Відчуття дому”

Раніше “Інформатор БІГ” розповідав про Костянтина Стогнія та Ксенію Літвінову, котрі поділилися історіями початку своєї письменницької діяльності.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Олександра Ломачук

Нагору