Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Бучу відвідала польська сенаторка, колишня європарламентарка Гражина Станішевська

Пані сенаторка побувала у храмі Святого Апостола Андрія Первозванного, де вшанувала пам’ять невинно вбитих жителів громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на спільноту Бучанської міськради.

Під час візиту, пані відвідала музей у ЖК «Континент», завітала в гості до «Бучанських павучків» та ГО «Я-бучанець». Польська сенаторка Гражина є давнім та щирим другом України. Також її добре знають у Бучі. Під час повномасштабного вторгнення росії, вона активно допомагала українським сімʼям облаштуватися у Польщі.

Гражина Станішевська є засновницею стипендіального фонду «Калина», який надає стипендії дітям загиблих Героїв, що навчаються у Польщі.

«Я гадаю, що таким чином ми можемо показати, що у Польщі є громадянське суспільство, яке помічає проблеми наших сусідів і вміє відповідно на це реагувати і допомагати», – зазначила Гражина Станішевська.

Пані сенаторка побувала у храмі Святого Апостола Андрія Первозванного, де вшанувала пам’ять невинно вбитих жителів громади

Раніше Інформатор БІГ писав про те, що Бучу відвідали очільники населених пунктів Польщі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Дарія Сльоза

Нагору