Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Україна відзначає День дошкілля

БІГ-регіон відзначає День дошкілля.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську та Ірпінську міські ради.

Зазначається, що привітати своїх перших педагогів долучилися вихованці закладів дошкілької освіти Бучанської громади, а саме: Синяківського ЗДО №15 «Дивограй», Бучанської початкової школи №11 та Бучанського ЗДО №2 «Горобинка».

У свою чергу, мер Ірпеня Олександр Маркушин привітав працівників дитячих садочків з професійним святом.

«Кожного ранку тисячі ірпінчан довіряють вам найцінніше – своїх дітей. Ви першими зустрічаєте розгублених малюків, яких тато чи мама привели на поріг садочку. Ви втираєте їм сльози, огортаєте турботою і навчаєте наших дітей важливим речам –  ділитися з друзями, досліджувати світ і любити свою країну! Вихователь – це не лише дошкільний розвиток, це теплі спогади, які залишаються з нами на все життя! Я досі пам’ятаю свій садочок «Радість», тепер це відбудований садочок «Рута» на вулиці Миру і своїх вихователів. Пам’ятаю запах їдальні… Пам’ятаю їхні слова: «Ти молодець», «Спробуй ще раз і у тебе все вийде!» і вдячний за них. Ми усі вам безмежно вдячні і цінуємо те, що ви робите для наших дітей», – наголосив він.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Міністр освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки Даніель Бутор з робочим візитом відвідав у Гостомель. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору