Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Голова Національної ради Австрії відвідав БІГ-регіон

Голова Національної ради Австрії Вольфґанґ Соботка разом із депутатами Національної Ради та представниками посольства Австрії в Україні приїхали до Бучі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради.

Делегація відвідала Храм Святого Апостола Андрія Первозванного, де міський голова Бучі Анатолій Федорук та настоятель храму отець Андрій розповіли присутнім про страшні події окупації громади.

«Нам важливо перемогти і обов’язково притягнути до відповідальності всіх злочинців, які досі ще не покарані», – сказав очільник міста.

Гості вшанували пам’ять жертв російської агресії біля інсталяції 501-му загиблому бучанцю, а фотографії, розміщені у храмі, вразили голову Національної ради Австрії.

Злочини окупантів на Київщини дуже вразили представників делегації

«Мені бракує слів. Я навіть не міг уявити, що у 21 столітті може таке відбуватись. Мої щирі співчуття всім родинам, які втратили своїх близьких. Ви правильно робите, що розповідаєте про ці злочини світу», – наголосив він.

Гості міста вшанували памʼять загиблих під час окупації Бучі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині понад 5 000 переселенців змогли працевлаштуватись.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору