Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Вбив доньку та намагався вбити сина: мешканець Київщини отримає вирок за звірство

Судитимуть мешканця Київщини, який вбив свою 16-річну доньку ударом ножа в серце та скоїв замах на вбиство 12-річного сина.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Слідством встановлено, що напередодні вбивства підозрюваний посварився зі своєю дружиною, що перебувала за кордоном, на ґрунті ревнощів. Після сварки чоловік вирішив помститися жінці та вбити дітей.

Вночі, 2 травня, фігурант у стані алкогольного сп’яніння увімкнув газові конфорки на кухні, після чого розбудив дітей. Дівчина знала, до яких небезпечних наслідків можуть призвести дії батька, тому спробувала вимкнути плиту. Внаслідок цього між батьком та донькою виник конфлікт, що переріс у бійку.

Діти намагалися врятуватися від чоловіка, проте фігурант відламав внутрішню ручку вхідних дверей, через що хлопчик та дівчина не могли покинути будинок. Під час суперечки чоловік схопив кухонний ніж та вдарив ним доньку по обличчю та в грудну клітину. Дівчина померла на місці злочину від отриманої колото-різаної рани з пошкодженням серця.

12-річний хлопчик, побоюючись за власне життя, схопив мобільний телефон та заховався у підвалі будинку, звідки й викликав правоохоронців. Після скоєного злочину чоловік намагався вкоротити собі віку та порізав власну руку.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка за фактами умисного вбивства доньки та замаху на вбивство малолітнього сина (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 КК України).

Раніше “Інформатор БІГ” повідомляв, що на Київщині правоохоронці виявили вбивцю, який переховувався декілька років.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Нагору