Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

МВС відкриває гарячу лінію щодо розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Відзавтра, 1 жовтня, Міністерство внутрішніх справ, яке визначене головним органом у координації розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, запускає гарячу лінію з цих питань.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на допис Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка.

Зазначається, що це буде гаряча лінія Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Телефон гарячої лінії – 0800103333.

“Оператори надаватимуть інформацію щодо роботи Єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти за особливих обставин. Також консультуватимуть родичів зниклих безвісти та формуватимуть анкети до Уповноваженого з питань зниклих безвісти за особливих обставин”, – йдеться у повідомленні.

Гаряча лінія працюватиме з 1 жовтнч

У Єдиному реєстрі осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, на сьогодні зафіксовано 9692 записи. Міністерство внутрішніх справ уже видало 9538 відповідних витягів.

“Спільними зусиллями робитимемо все можливе для того, щоб сприяти розшуку кожного українця. Кожного, хто зник внаслідок російської агресії!”, – наголосив Ігор Клименко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі розпочав свою роботу штаб з документування воєнних злочинів окупантів. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору