Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Американські поліцейські відвідали Ірпінь 

Відділ поліції № 2 (м. Ірпінь) Бучанського РУП ГУНП в Київській області разом з Народними депутатами України відвідали Браян Геннон – Президент Організації  «Ukraine America Initiative» та Ерік Брінтон – поліцейський сержант Департаменту поліції Каліспеллу, Монтана, США. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на першого заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Зазначається, що гості міста поспілкувались про руйнування відділу поліції, внаслідок повномасштабного вторгнення рф та постійних артилерійських обстрілів, шлях його відновлення. Також поділились історією скверу на території Ірпінського відділу поліції, який присвячено памʼяті загиблому дільничному офіцеру поліції, капітану Сергію Близнюку.

«Вкотре переконуємось, що світу не байдуже, американці переживають та думають про нас. Саме труднощі обʼєднали нас. Люди проінформовані про ситуацію в Ірпені, в Україні та готові віддавати свій час, сили, кошти, щоб допомагати. Висловлюємо вдячність організації «Ukraine America Initiative» та Департаменту поліції Каліспеллу, Монтана, США за візит та надану благодійну допомогу Ірпінському міському відділу поліції», – сказав Андрій Кравчук.

Представники американської поліції в Ірпені

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині офіційно зʼявився єдиний номер для виклику екстрених служб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору